Waarom #vrouwendag zoveel in beweging zet


Vandaag 8 maart, vieren we de Internationale Vrouwendag.

Vrouwendag - een laagje goud op elke vrouwOp sociale media, in de kracht, op televisie,.... je zou vandaag al bijna onder een steen verscholen moeten zitten om te zeggen dat je er helemaal niets van hebt opgevangen. Waarom zet zo een speciale vrouwendag toch elk jaar opnieuw zoveel in beweging?

Dat vraag ik me af, terwijl ik vanmiddag de schaarse zonnestralen tussen de grijze wolken probeer op te vangen, tijdens mijn wandeltochtje met Nougat* (mijn Cavalier King Charles, geen snoepgoed).


Ik werk al vele jaren samen met zowel mannelijke als vrouwelijke ondernemers.

Er zitten echt een paar vrouwen met ballen tussen, figuurlijk uiteraard.


Elk van hen heeft een uniek verhaal, een parcours afgelegd om U tegen te zeggen of het spreekwoordelijk petje af te doen. En toch doen ze door, ook als het even minder gaat. Hebben zij een bijzondere dag als vandaag nodig om eens stil te staan bij welke bergen ze verzetten, zowel zakelijk als privé?


Misschien wel.


Maar misschien ook niet.


Misschien moeten we met z'n allen gewoon eens leren om onze appreciatie en bewondering uit te spreken, op elk moment. Met bewondering kijken naar wie het goed doet in plaats van het groene beestje jaloezie de bovenhand te laten hebben en stilletjes tonen alsof we niets van het succes van die andere merken. Vrouw of man, je bent goed bezig, in wat je ook doet!
Cindy Collier

Winstcoach6 keer bekeken0 reacties
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

© 2023 by Fashion Diva. Proudly created with Wix.com